Friday, 21 October 2016

Cara Buat Side Income

Teks: Nursyazwani Mohd Asaari

Perempuan tidak  dapat dipisahkan dengan tudung. Menambahkan lagi geram dihati apabila mata dijamu dengan pelbagai corak yang menarik memukau pandangan. Pereka  fesyen kita semakin hari, semakin kreatif dalam menghasilkan corak-corak kain mengikut peredaran masa dan  kehendak pelanggan.

Bertuah nya kita dapat bergaya dengan corak tudung yang cantik. Sama juga dengan salah satu corak dan rekaan tudung yang dekat dihati ramai peminat Tudung Ariani. Alhamdulillah, dengan kolaborasi idea antara Dato' Siti Nurhaliza dan juga pihak Ariani. Maka, terhasil lah Ariani x Siti Nurhaliza.  Kebanyakkan tudung adalah sarung dengan sekali belit "instantshawls" . Perhatian juga ye, ke semua corak  tudung Ariani x Siti Nurhaliza tiada di Galeri Ariani. Hanya Ada pada stokis sah sahaja.

Wanee sendiri tidal dapat nafikan, memang  ramai peminat tudung Ariani, sehinggakan kebanyakkan tudung yang di keluarkan pihak pengeluar tudung sentiasa kehabisan stok. Dan yang paling best, apabila stok dari pengeluar tudung sudah habis, corak dan warna tudung tersebut tidak akan dikeluarkan lagi. Nampak tak, kita nak kekalkan  ekskulif setiap tudung.

Setakat hari ini, ke semua pelanggan yang menggayakan koleksi dari Ariani x Siti Nurhaliza berpuas hati dengan servis dan juga corak, jahitan tudung . Alhamdulillah, kita buat yang sebaik mungkin dan selebihnya kita serahkan kepada Nya.

Untuk yang belum pernah bergaya dengan Koleksi Ariani x Siti Nurhaliza, sis semua kena cuba sekarang.
Follow
@arianistockist_lover
@arianistockist_lover
@arianistockiat_lover


No comments:

Post a Comment