Wednesday, 21 February 2018

PERSONAL COACHING

Assalamualaikum,

Bukan senang seorang Top Leader nak turun padang sama - sama nak naik kan lagi semangat kita dan siap plan kan strategik dalam bisnes. Fuh, sebelum jumpa gundah gulana jugak dalam hati nie.

Macam-macam Wanee fikir, sampai nak makan pun rasa tak lalu. Asyik nak keluar masuk ke tandas je. Huwaaa. Nampak tak betapa kuat nye aura Top Leader CDM Hajah Hamisah Alias nie sampai kan sebelum jumpa beliau pun, Wanee dah rasa tak senang duduk dibuatnye.

Ini bukan kali pertama jumpa. Sebelum nie pun pernah jumpa jugak. Cuma tak ada la borak panjang sampai 3 jam u alls. Korang rasa tak panas punggung dibuatnye. Hahhahahhaha, sekali beliau bukak mulut, Wanee tak tahu nak mencelah kat mane. Punya la syok dengar beliau bercerita sampai meremang bulu roma Wanee dibuatnye.

Cuba la korang imagin, ada ke Top Leader yang sanggup nak datang jumpa kita. Mereka pun banyak lagi kerja nak dibuat. Betul tak. Syukur Alhamdulillah, Wanee terpilih untuk dapat direct coaching dari beliau. 13 Tahun dalam bisnes tu. Sape nak kongsi dengan kita.

Meh sini, Sekarang nie Wanee sedang buka peluang untuk wanita diluar sana untuk jadi bisnes partner dalam bisnes Wanee. Jom Sama-sama kita berjaya dan jana income Sama-sama. Kalau bukan sekarang, bila lagi 😉

IKHLAS Dari :
❤️Wanee Asaari.

No comments:

Post a Comment